Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано

...
Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано
Коментари Харесай

Плевнелиев: Еврофондовете хранят всички в България, Радев иска оставката на Борисов незаконно

" Написаното в резолюцията за България не е ново, то е написано в отчетите на Европейската комисия, на Европейския съвет… Резолюцията цели прекъсването на еврофондовете за България ". Това сподели пред БНР Росен Плевнелиев (президент на България в интервала 2012 - 2017 година). 

Според него резолюцията на Европейския парламент е знак на борба за власт:

" И това, че под водачеството на президента популист Румен Радев и с поддръжката на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България ние сме още една стъпка към промяна на властта, която да отиде в ръцете на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и с поддръжката на популисти като Мая Манолова, Слави Трифонов ".

" Проблеми има, само че еврофондовете не отиват да хранят вампири… Еврофондовете отиват за всички... Името на България беше охулено ", добави Плевнелиев.

Той акцентира, че Румен Радев желае по противозаконен метод оставката на Бойко Борисов.

" Радев щеше да получи властта нелегално. Той може да смъкна доверието си, само че няма право да желае оставката на премиера… Ако Борисов беше подал оставка, щеше да пристигна едно лявопопулистко държавно управление, а това щеше да нанесе трайни вреди върху демокрацията в страната ", безапелационен е Плевнелиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР